Skip to main content

Featured

Way Out Deutsch

Way Out Deutsch . Eine frage, die sich vor allem die spieler stellen, die keine lust aufs lesen. Refers to person, place, thing, quality, etc. Singer Lady Gaga Madame Tussauds Berlin from www.madametussauds.com Is an essential handbook for life's most important conversations. A way out of the difficulty has not yet to be found. Eine frage, die sich vor allem die spieler stellen, die keine lust aufs lesen.

Synonym Situation På Dansk


Synonym Situation På Dansk. Sammen med dansk metal har de skabt en farlig konkurrencesituation på det danske luftfartsområde, der trækker tråde til alt lige fra sas, ryanair og mærsk. .fokuserede man på den aktuelle sociale situation i kulområder.

Synonym for Excellent
Synonym for Excellent from www.synonymbog.com

Og dog har alle slægterne et halvt dusin synonymer. Gennemse anvendelseseksemplerne 'social situation' i den store tekstsamling for dansk. Ordene i vores database er.

Find Betydning, Stavning, Synonymer Og Meget Mere I Moderne Dansk.


Søgning på “synonym” i den danske ordbog. Gennemse eksempler på oversættelse af social situation i sætninger, lyt til udtale, og lær om grammatik. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.

Søgning På “Situation” I Den Danske Ordbog.


I en situation, hvor tredjelandsstatsborgeren ikke har bestræbt sig på at indgive en behørig ansøgning, og hvor ansøgningen er åbenlyst mangelfuld, er der efter min opfattelse intet til. Søger du efter en synonymordbog på dansk, så er synonymet.dk det helt rette sted. Oversættelser af den udtryk situation nu fra dansk til engelsk:

Se Nedenfor Hvad Eksempel Betyder Og Hvordan Det Bruges På Dansk.


Se nedenfor hvad situationer betyder og hvordan det bruges på dansk. Synonym for situation her finder du alle synonymer af situation sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept. Og dog har alle slægterne et halvt dusin synonymer.

Den Økonomiske Og Sociale Situation I Fællesskabet.


Videre til indhold | videre til menunavigation. Situation betyder omtrent det samme som affære.se alle synonymer nedenfor. Et synonym kan være nøglen til at sikre at sproget bliver præcist og forståeligt.

Gennemse Anvendelseseksemplerne 'Social Situation' I Den Store Tekstsamling For Dansk.


Der er måske en ide også at kigge på disse ord: Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Søger du efter en synonymordbog på dansk, så er synonymet.dk det helt rette sted.


Comments

Popular Posts